Begin van de toekomst van bedrijventerrein Hogeweg

Energie, mobiliteit, klimaat, veiligheid, biodiversiteit, ruimte en bereikbaarheid. Dat zijn de thema’s van deze tijd. Hoe gaan we daar op bedrijventerrein Hogeweg in Hulst mee om? Wachten op wat komen gaat? We gaan nu aan de slag! En wel op dinsdag 10 september 2024.

Samen op zoek naar oplossingen
We kiezen er voor om samen met de ondernemers op zoek te gaan naar oplossingen. Daarom organiseren we een bijeenkomst waarbij de toekomst van bedrijventerrein Hogeweg centraal staat. Hoe maken we het bedrijventerrein samen klaar voor de toekomst? Daar praten we over op 10 september. Dan doet we bij Gemeentewerken aan de Oceanië 2 in Hulst.

Uitgenodigd
Alle ondernemers van op en om het bedrijventerrein ontvingen een uitnodiging. Wethouder Jean-Paul Hageman opent de bijeenkomst om 18.00 uur. Aansluitend vertellen we over het project. We geven een toelichting op de eerste verkenning. Daarna duiken we samen met de ondernemers in de toekomst.

Aanmelden is voor ondernemers mogelijk tot en met 30 augustus. Geen uitnodiging ontvangen maar ook geïnteresseerd? Neem dan een contact op met het Ondernemersloket via telefoonnummer 14 0114.