Werkzaamheden Walsoorden en Zeedorp

In Walsoorden en Zeedorp gaan we werkzaamheden uitvoeren. Die hebben te maken met het project Versterk de Scheldekust. Vanaf maandag 7 oktober tot en met vrijdag 18 oktober 2024 is er verkeershinder in Walsoorden en Zeedorp.

Versterk de Scheldekust
Het projectgebied beslaat het kustgebied van Hulst, gelegen langs de 31 kilometer lange kustlijn van de Westerschelde. Met dit project ontwikkelen we de Westerscheldekust verder. Het doel is om de toeristische mogelijkheden optimaal te benutten én de leefbaarheid te versterken. De dorpen langs de Schelde, elk met hun eigen identiteit en DNA, zijn de ‘ankerplaatsen’ waar iets te zien, te doen en te beleven is. Daartussen liggen ‘belevingspunten’. Het resultaat is een aaneenschakeling van interessante plekken.

Wat er vooraf ging in Walsoorden en Zeedorp
In Walsoorden legden we een tribunetrap aan op de dijk met een openluchtpodium én een steiger. We plaatsten bankjes op de veerstoep en een shipfinder.
In Zeedorp bij Ossenisse realiseerden we een tribunetrap. Die leidt naar een nieuwe steiger.

Wat gaan we nu doen
In zowel Walsoorden als Zeedorp vernieuwen we de kruispunten onderaan de zeedijk. Er komen nieuwe tegels.

Verkeershinder
We sluiten het kruispunt in Walsoorden af vanaf maandag 7 oktober tot en met vrijdag 18 oktober 2024. Het gaat om het kruispunt Walsoordensestraat / Zeedijk / Nieuwediep.
Het kruispunt onderaan de Scheldedijk in Zeedorp sluiten we af vanaf maandag 14 oktober tot en met vrijdag 18 oktober 2024.
Verkeer leiden we ter plaatse om.

Op de hoogte blijven
Blijft u graag op de hoogte van het project Versterk de Scheldekust? www.grensparkgrootsaeftinghe.eu/ - kijk bij het participatieplatform – bij projecten.

Versterk de Scheldekust