Verkeersmaatregelen Musicdays Hulst

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019 vindt in de binnenstad van Hulst de Musicdays WAK plaats.

Musicdays is een initiatief van alle Harmonie en Fanfare muziekverenigingen uit de gemeente Hulst in samenwerking met stichting Hulst voor Elkaar. Zij hebben de handen ineengeslagen om de Harmonie en Fanfare muziek in de gemeente Hulst een boost te geven.

In verband met de Musicdays WAK zijn op zondag 23 juni 2019 de Grote Markt, het Cornelis de Vosplein en de Steenstraat te Hulst afgesloten voor het doorgaande verkeer. Dat is van 9.00 tot 18.00 uur. Het verkeer wordt in de binnenstad ter plaatse omgeleid.

Op de Grote Markt te Hulst geldt op zondag 23 juni 2019 ook een parkeerverbod – dat is van kracht vanaf 9.00 tot 18.00 uur.