Niet verwijderen, is nodig voor custom styling

Verkeershinder door kermiskoers

Op maandag 3 juni 2019 is het kermiskoers in de Hulster binnenstad. Dit levert vanaf 16.00 uur tot 22.30 uur verkeershinder op.

De route die de rijders volgen is: Grote Markt, Cornelis de Vosplein, Houtmarkt, Kleine Bagijnestraat, Zoutestraat, Koolstraat, Van der Maelstedeweg, Stationsweg, Gentsestraat, Grote Markt.

Binnenstad beperkt bereikbaar  
Op maandag 3 juni 2019 is de binnenstad enkel te bereiken en te verlaten via de zijde van de Dubbele Poort. De Gentsepoort en de Graauwse Poort zijn tijdens de koers afgesloten voor het verkeer.

De straten waar de kermiskoers passeert zijn afgesloten. Verkeer vanuit de omgeving Lange Bellingstraat kan ook via de Tuinstraat en Kreupelstraat rijden. Een verkeersregelaar op de kruising met de Kleine Bagijnestraat reguleert dit.

Omleiding
Tijdens de wegafsluitingen zijn er in en om de binnenstad van Hulst omleidingsroutes. Op diverse punten zijn verkeersregelaars actief.
Voor de hulpdiensten zijn extra maatregelen getroffen. Zij zijn hiervan op de hoogte.

Parkeerverbod
Er geldt vanaf 13.00 uur een parkeerverbod op het Cornelis de Vosplein, in de Kleine Bagijnestraat en op de Grote Markt voor het stuk gelegen tussen de Steenstraat en Cornelis de Vosplein. Vanaf 17.00 uur geldt een parkeerverbod in de Zoutestraat, het gedeelte tussen de Graauwse Poort en rotonde Glacisweg/IJzerenhandstraat/Koolstraat Er is een wegsleepregeling van kracht.

Meer informatie over de kermiskoers vindt u hier.